Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznato gdje će Bale nastaviti karijeru

Real ga platio rekordnih 100 milijuna eura, a sada odlazi potpuno besplatno

Champions League - Semi Final - First Leg - Manchester City v Real Madrid
Lee Smith/REUTERS
25.06.2022.
u 17:54

Bale je u Realu bio od 2013. godine kada je došao za tada rekordnih 101 milijun eura. Prije toga bio je osam godina u engleskoj Premier ligi igrajući za Southampton i Tottenham.

Suigrač hrvatskog reprezentativca Luke Modrića, Gareth Bale (32) za šest dana postat će slobodan igrač jer mu ističe ugovor s madridskim klubom, a nijedna strana ne želi nastaviti suradnju.

Iako se predviđalo da će kapetan reprezentacije Walesa karijeru nastaviti u Europi to se ipak neće dogoditi. Kako prenosi talijanski stručnjak za nogometne transfere Fabrizio Romano, Bale će preseliti u američki MLS. Potpisat će jednogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja s Los Angelesom FC

Za Los Angeles je ovoga ljeta potpisala još jedna zvijezda i dugogodišnji član Juventusa Giorgio Chiellini koji je također došao kao slobodan igrač. 

Bale je u Realu bio od 2013. godine kada je došao za tada rekordnih 101 milijun eura. Prije toga bio je osam godina u engleskoj Premier ligi igrajući za Southampton i Tottenham. U londonski klub vratio se 2020. godine kada ga je Real zbog loših odnosa s trenerom i vodstvom kluba poslao na jednogodišnju posudbu.

U protekloj je sezoni Bale za Real upisao samo sedam nastupa zabivši pri tom jedan pogodak od kojega je prošlo deset mjeseci. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije