Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Rijetko viđeno nepoštivanje suparnika: njegov su potez mnogi osudili

Borba
Foto: Instagram/Screenshot
24.03.2018.
u 23:02

Mnogi su njegov potez osudili, pa i suci koji su ga odmah diskvalificirali

Često na MMA priredbama svjedočimo nevjerojatnim potezima ili bizarnim situacijama. Jedna takva dogodila se na kraju borbe između poluteškaša Irvinsa Ayale i Drewa Chatmana.

Njihova je borba bila vrlo atraktivna, a onda je u jednom trenutku Ayala osjetio da ima Chatmana. Srušio je suparnika te ga pokušao 'hammerfistom' pogoditi u glavu i dovršiti borbu.

No nije računao na uzdignuto koljeno i sam je sebe nokautirao te ostao potrbuške ležati. Shvativši da je pobijedio Chatman se dignu i skočio na Ayalina leđa te je ponovno odskočio kako bi napravio salto.

Mnogi su njegov potez osudili, pa i suci koji su ga odmah diskvalificirali.

Komentara 2

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
23:24 24.03.2018.

treba ga kaznit po Istambulskoj konvenciji..ahaahhah

OD
odisej22
09:04 27.03.2018.

Taj primitivac nije ni čuo da poskoji sport i fair-play.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije