Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVA KARIJERU

Razočarani Vlašić odlazi hrvatskom treneru u ruke: Engleska avantura je gotova

Premier League - West Ham United v Burnley
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/3
29.06.2022.
u 13:56

Da je Torino jako zainteresiran, otkrio je bivši zaposlenik londonskog kluba. I vrlo rijetko griješi u onome što dijeli, tako da su ove glasine vrlo realne.

Nikola Vlašić stigao je u West Ham iz moskovskog CSKA za 30 milijuna eura kao veliko pojačanje, ali nije se uspio snaći ni nametnuti pa svim silama želi otići, a čini se da će njegova destinacija biti Torino trenera Ivana Jurića.

S obzirom da je Nikola već drugi put okušao sreću u engleskom nogometu i prošao neslavno, jasno je da želi u neku drugu sredinu, a Italija bi mogla biti baš ono što mu je u karijeri potrebno.

Da je Torino jako zainteresiran, otkrio je bivši zaposlenik londonskog kluba. I vrlo rijetko griješi u onome što dijeli, tako da su ove glasine vrlo realne.

Također, talijanski Tuttosport je podsjetio na Jurićevu izjavu s kraja sezone, kada je rekao da treba dovesti deset novih igrača. Po tom pitanju se zasad nije napravilo mnogo, no prijelazni rok je još podosta dug.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Nlnja
Nlnja
14:59 29.06.2022.

Još su više razočarani oni koji su za njega iskrcali 30 milijuna eura...

TA
Tajg
15:36 29.06.2022.

Slično kod Kovača, izgleda menadžeri dobro poznaju trenere i imaju ne samo zajednički jezik.

DU
Deleted user
16:17 29.06.2022.

Kako da nije uspjeo u West Hamu? Zato sto nema kvalitete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije