Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema više glavnu ulogu

Bivša Barcina zvijezda hvali Rakitića: 'Teško je takvog igrača držati na klupi'

Ivan Rakitić i Andres Iniesta
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/2
01.11.2019.
u 13:00

Teško je takvog igrača kao što je Rakitić držati na klupi. Trener ima slatke brige, jer ima mnogo dobrih igrača. U svlačionici je velika konkurencija - rekao je Iniesta

Andrés Iniesta (35) je 16 godina proveo u Barceloni, a lani je karijeru nastavio u japanskom Kobeu. Nekoliko sezona bio je suigrač našem Ivanu Rakitiću u katalonskom gigantu.

Bivši Barcin kapetan je u intervjuu za španjolsku Marcu istaknuo kako ne razumije odluku trenera Ernesta Valverdea koji hrvatskom reprezentativcu ostavlja samo mrvice.

Ivan Rakitić i Andres Iniesta
1/5

- Teško je takvog igrača kao što je Rakitić držati na klupi. Trener ima slatke brige, jer ima mnogo dobrih igrača. U svlačionici je velika konkurencija - rekao je Iniesta i dodao:

- To što je Rakitić češće na klupi nego na terenu ne znači da više nije sjajan igrač. Izgleda kako ove sezone više nije u glavnoj ulozi.

Ivan se ne može pomiriti slabom minutažom ove sezone i vrlo je blizu izlaznih vrata, premda često ističe kako želi ostati na Nou Campu. Po posljednjim informacijama za Raketu se zanima madridski Atletico.

- Pitate li mene, ja ne bih prodao Rakitića. Smatram da je veliki igrač - naglasio je Andrés Iniesta.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Komentara 3

DI
didajoza
13:55 01.11.2019.

Rakitić nije ŠVAJCARAC već Hrvat i zato se njime ponosimo. Ivan je srebrni i zato mu mnogi zavide!!!

SS
sokac sa drave
17:58 01.11.2019.

Stipe opet kenjas.

NI
NikoCro
16:06 01.11.2019.

Hrvat da ne moze biti bolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije