Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona je duga

Mario Mandžukić na meti još jednog velikana, počeli su pregovori

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.11.2019.
u 11:35

Navodno su čelnici njemačkog kluba počeli pregovore s Juventusom koji traži šest milijuna eura!

Mario Mandžukić (33) vjerojatno će uskoro otići iz Juventusa, pa mu mediji svako malo 'pronalaze' novi klub. Nema sumnje kako bi ga neki treneri vrlo rado vidjeli u svojoj svlačionici, pa je tako Super Mario visoko na popisu želja Manchester Uniteda, Intera ili Milana.

No sada se u igru uključio još jedan klub. Nedavno su Englezi javili kako su Mandžo i United postigli usmeni dogovor, dok je talijanski Il Giornale pisao kako će hrvatski napadač karijeru nastaviti u Milanu.

Mario Mandžukić
1/6

Sada je u red za Marija stala i dortmundska Borussija, piše Calciomercato. Simpatije između Mandžukića i žuto-crnih traje dugo, a 2013. Borussija je željela dovesti Hrvata nakon što je Lewandowski otišao u Bayern.

Navodno su čelnici njemačkog kluba počeli pregovore s Juventusom koji traži šest milijuna eura! Borussia ove sezone igra na nekoliko staza i očito im treba širok kadar igrača.

Prvi napadač Paco Alcácer muči se s ozljedama i teško hvata formu, zato bi Mandžukić dobro došao momčadi.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Komentara 5

IV
ivanbalic
12:52 01.11.2019.

Mandzukic ostaje do kraja ugovora u Juventusu,znaci jos 2 godine,jer takav je ugovor potpiso,a on u Manu.nece sigurno nikad zaigrati,ne sto ni je dobar,nego sto je star za Engleski nogomet.

TO
Tomi0713
11:39 01.11.2019.

To bi bio dobar potez

DH
dalibor.hren
11:40 01.11.2019.

Nema žurbe, Mandžo! Tko da više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije