Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon utakmice

Rakitić dobio najljepšu poruku na svijetu: 'Moje princeze...'

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
17.06.2018.
u 09:28

Kada se Ivan vratio u svlačionicu dočekala ga je najljepša poruka koju je mogao dobiti u tom slavljeničkom trenutku

Ivan Rakitić bio je važan kotačić vatrenog stroja koji je nadjačao Nigeriju (2:0) na otvaranju nogometnog SP-a u Rusiji. Hrvatski reprezentativac odradio je sjajan posao u veznom redu, a u žaru borbe nakon jednog prekršaja s leđa dobio je žuti karton. 

Nakon utakmice Raketa je kao i ostali suigrači bio vrlo emotivan, a kada je došao pred hrvatske navijače ostao je samo u gaćama. No kada se vratio u svlačionicu dočekala ga je najljepša poruka koju je mogao dobiti u tom slavljeničkom trenutku: 

"Moje princeze uvijek uz tatu!!!"

Ivan Rakitić sa suprugom Raquel Mauri ima kćerkice, petogodišnju Altheu i dvogodišnju Adaru.

Ivan Rakitić
1/24

Komentara 14

DU
Deleted user
12:15 17.06.2018.

Za koga navijaš danas u 14 h ponositi Ličanine ?

DU
Deleted user
10:08 17.06.2018.

Koja pres....nja.Pa ponašaju se ko mala djeca.Kao da su prvaci svijeta i tada se ozbiljni ljudi ne ponašaju kao ovi glumci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije