Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVAKU POHVALU

Prvotimac Hajduka priključio se Torcidi i pomogao gasiti požar!

Foto: Miroslav Lelas/Dalmacija online
18.07.2017.
u 09:20

Torcidaši su se odazvali i pomagali u gašenju požara, a pohvalno je i što su im se priključili igrači Hajduka.

Dok su katastrofalni požari harali istočnim dijelovima Splita, Torcida je još jednom pokazala da ima veliko srce.

Navijači Hajduka pozvali su sve članove da pomognu vatrogascima na terenu uz napomenu da "ovaj poziv nije molba nego zapovijed".

Torcidaši su se odazvali i pomagali u gašenju požara, a pohvalno je i što su im se priključili igrači Hajduka. Veća skupina Torcida u autobusima i kombijima krenula je na Kilu gdje su obranili trafostanicu Vrboran i POS-ove nebodere.

Među njima su bili i igrač prve momčadi Toma Bašić te igrači nogometaši momčadi - kapetan Zvonimir Milić, Ivan Prtajin i Jerko Šeparović, piše Dalmacijadanas. Za svaku pohvalu.

Komentara 10

AC
accusator
11:11 18.07.2017.

A, e... puno je lipo i pohvalno da žele pomoći.. ma kad ih vidim ovako u kratkim gaćama, japankama, tajicama... sjetim se tužnog dana kad na Kornatima izginuše vatrogasci, ljudi koji su bili i opremljeni i obučeni, i uvježbani taktički i tehnički, pa ih vatra nadjačala... Dragi ste mi, bez obzira za koga navijali, i stoga vas molim, držite se podalje od vatre, slušajte i poštujte odluke zapovjednika na terenu. Iz iskustva znam da čak i pripadnici DVD-ova ponekad smetaju uvježbanim profesionalcima. Samo jedan ozlijeđeni navijač udaljit će s požarišta nekoliko profesionalaca koji će ga morati spašavati. Pomozite tamo gdje nećete smetati i gdje nećete biti u opasnosti. Čuvajte se!

Avatar mamboking
mamboking
13:52 18.07.2017.

U na čelu svi smo mi ZDS!

RS
rasta sev
14:41 18.07.2017.

To nije senzacija već normalan postupak da svi pomognu protiv vatre koja ne bira tko je ili nije navijač nekog kluba. Kaj bi trebali navijati i baklje bacati neka, vide što znači kada na tekmi bacaju baklje i netko ihh mora ugasiti.Nemojte raditi heroje od nekog tko to nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije