Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Nakon Mandže i Pjace još jedan Hrvat u Juventusu

Sandro Kulenović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
16.07.2017.
u 23:45

Kulenović će za Juventusovu momčad u Primaveri zaigrati ove sezone

Ovih dana još jedan hrvatski nogometaš obući će dres Juventusa. Sandro Kulenović, talentirani napadač naše mlade U19 reprezentacije uskoro će poljsku Legiju zamijeniti talijanskim velikanom.

Dečko koji je prošao sve omladinske selekcije Dinama i naše nacionalne vrste, već neko vrijeme je na oku struke velikog talijanskog kluba. Sandro je u juniorskoj Ligi prvaka prošle godine zabio protiv Sportinga ali i madridskog Reala. Takve igre nisu ostale nezamijećene, a u borbi europskih velikana najbrži su bili Talijani.

Kulenović će za Juventusovu momčad u Primaveri zaigrati ove sezone. Naravno, nije isključeno da u bliskoj budućnosti pokuca na vrata i najbolje momčadi Juvea. Možda i zaigra u tandemu s Marijom Mandžukićem ili Markom Pjacom. 

Informaciju o transferu potvrdio nam je Branko Hucika, igračev menadžer. 

- Točno je. Sandro je u Torinu. Po svemu sudeći, postat će igrač Juventusa u roku od dva-tri dana. Još se samo rješavaju formalnosti između dvaju klubova - kazao je Hucika. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije