Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TU JE I BIVŠI DINAMOVAC

Prvi protivnik vatrenih objavio popis na Euro: Španjolci odredili snage za okršaj u Berlinu

International Friendly - Spain Training
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/3
27.05.2024.
u 12:20

Na popisu nema imena na koja smo navikli proteklih godina poput Realovog Lucasa Vazqueza, Marca Asensia, Pabla Sarabije ili Gerarda Morena. Pozvani su Ayoze, Fermin...

Pred vratima je Europsko nogometno prvenstvo, a Hrvatska se okupila ove nedjelje u Zagrebu. Već danas od 18 sati na redu je prvi trening na Rujevici, na kojem će sudjelovati 12 igrača. Ostali će se priključivati kasnije, zaključno s trojcem Modrić - Brozović - Mario Pašalić.

I ostale reprezentacije polako objavluju svoje popise za nadolazeću kontinentalnu smotru. Učinila je to Španjolska, naš prvi protivnik u skupini, 15. lipnja u Berlinu, u utakmici koja će se igrati od 18 sati. Izbornik Luis De La Fuente objavio je širi popis, a onaj konačni može objaviti do 7. lipnja kada će na njemu ostati 26 imena.

Na popisu nema imena na koja smo navikli proteklih godina poput Realovog Lucasa Vazqueza, Marca Asensia, Pabla Sarabije ili Gerarda Morena. Pozvani su Ayoze, Fermin... Očekivano, među odabranim igračima je i bivši nogometaš Dinama, Dani Olmo.

Popis španjolske reprezentacije:

Vratari: Unai Simón, Remiro, David Raya

Braniči: Jesús Navas, Carvajal, Le Normand, Laporte, Nacho, Vivian, Cubarsí, Grimaldo, Cucurella

Veznjaci: Zubimendi, Rodri, Mikel Merino, Fabián Ruiz, Pedri, Marcos Llorente, Fermín, Aleix García, Baena

Napadači: Lamine Yamal, Ferran, Dani Olmo, Nico Williams, Ayoze, Morata, Joselu, Oyarzabal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije