Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS PRVI TRENING

Krenule pripreme za Euro, evo koji će sve vatreni od prvog dana biti na raspolaganju Daliću

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija na treningu uoči odlaska u Kairo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
27.05.2024.
u 08:55

Predsjednik Milanović odlikovao osvajače bronce u Kataru, a Dalić okupio 12 igrača

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak će na riječkoj Rujevici odraditi prvi trening u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo. Prvo vježbanje pod vodstvom izbornika Dalića i članova njegova stožera odradit će: Ivušić, Labrović, Vida, Juranović, Šutalo, Majer, L. Sučić, Ivanušec, Sosa, Pjaca, Marco Pašalić i Vlašić. Do prve pripremne utakmice sa Sjevernom Makedonijom 3. lipnja treninzima će se u hodu priključivati Livaković, Erlić, Stanišić, Pongračić, Baturina, Budimir, Petković, Gvardiol, Kovačić, Perišić i Kramarić, dok će Brozović, Modrić i Mario Pašalić doći posljednji.

Marija i Atalantu čekaju još dvije prvenstvene utakmice, 26. svibnja s Torinom i 2. lipnja s Fiorentinom, Marcelo s Al Nassrom 31. svibnja u Riyadu igra finale saudijskog Kupa protiv Al Hilala, a kapetan Luka Modrić 1. lipnja finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija na treningu uoči odlaska u Kairo
1/14

Uoči polaska u Rijeku, dio reprezentativaca, članova vodstva Saveza i stručnoga stožera – oni koji su pridonijeli osvajanju brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. – primili su na Pantovčaku odlikovanje predsjednika RH Zorana Milanovića za izniman uspjeh, doprinos sportu i međunarodnom ugledu Republike Hrvatske. Iako je od osvajanja te bronce prošlo već godinu i pol dana – a u međuvremenu je osvojeno i srebro u Ligi nacija – za odlikovanja, priznanja i dobre želje državnoga vrha nikada nije kasno.

Reprezentacija će 5. lipnja ranojutarnjim letom (u 5.40) odletjeti s Krka u Rim, na audijenciju kod Svetoga Oca, a 7. lipnja leti u Lisabon, na posljednju pripremnu utakmicu, s Portugalom. U poslijepodnevnim satima 9. lipnja sletjet će u Berlin te produžiti u svoju bazu u Neurupinn, gdje će dočekati prvi nastup na Euru, 15. lipnja protiv Španjolske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije