Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak može biti kažnjen

Preokret u slučaju francuske zvijezde: Pogba ipak nije svjesno koristio zabranjene supstance?

FILE PHOTO: Europa League - Semi Final - First Leg - Juventus v Sevilla
MASSIMO PINCA/REUTERS
08.10.2023.
u 11:29

Pogba ima sedam dana za iznošenje dokaza ili će se suočiti s suspenzijom.

Nogometni svijet šokirala je jučerašnja vijest da je francuski reprezentativac i zvijezda Juventusa Paul Pogba pao i na drugom doping testu. No, nova saznanja mogla bi napraviti značajan preokret u ovoj priči u kojoj velikom Pogbi prijeti kraj karijere, jer bi zbog dopinga mogao dobiti četverogodišnju suspenziju.

Kako tvrdi "Corriere della Sera", pokazalo se da je sama supstanca na koju je Pogba bio pozitivan na testu drugačija od onoga što se pretpostavljalo.

Iako se isprva činilo da je tvar pronađena u Francuzovoj mokraći testosteron, koji je zabranjen, Pogba je bio pozitivan na dehidroepiandrosteron (al Dhea), pišu talijanske novine.

POVEZANI ČLANCI:

Dehidroepiandrosteron je klasičan proizvod protiv starenja za poboljšanje mišićne snage. Nije uvijek naznačeno na etiketama proizvoda, što bi moglo potaknuti francuske odvjetnike da podnesu novu žalbu.

U tim slučajevima ne uzima se u obzir je li supstanca uzeta iz neznanja, ali se kazna može ublažiti. Pogba ima sedam dana za iznošenje dokaza ili će se suočiti s suspenzijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije