Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆA VELIKA KAZNA

Pogba ponovno pozitivan na doping testu, moguć je i kraj karijere francuske zvijezde

ITA, Serie A, Juventus Turin vs Bologna FC
Foto: EXPA/ laPresse/ Marco Alpozzi
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.10.2023.
u 19:34

Povišena razina testosterona može se povezati i s određenim medicinskim problemom, no ako se potvrdi da je Pogba takvo što uzimao za poboljšanje performansi suočava se s mogućom kaznom od dvije do četiri godine

Nakon što je nalaz Paula Pogbe, francuskog reprezentativca i nogometaša torinskog Juventusa, bio pozitivan 20. kolovoza ove godine, B uzorak također je potvrdio uzimanje nedopuštenih sredstava.

Talijanski mediji navode kako je potvrđena povišena razina testosterona u krvi nogometaša, kako je pokazivao i prvi uzorak.

Tada, krajem kolovoza, Pogba se podvrgnuo doping testu nakon utakmice njegovog Juventusa i Udinesea, u susretu kojeg je od početka do kraja odgledao s klupe za pričuve.

Povišena razina testosterona može se povezati i s određenim medicinskim problemom, no ako se potvrdi da je Pogba takvo što uzimao za poboljšanje performansi suočava se s mogućom kaznom od dvije do četiri godine.

Izvori bliski francuskom nogometašu ističu da bi ovo moglo značiti kraj njegove karijere, a iz njegovog odvjetničkog tima poručuju kako Pogba „nikada nije htio prekršiti pravila“.

Pogba se drugi put vratio u Juventus u ljeto 2022. godine iz Manchester Uniteda u kojem je proveo šest godina. Prije toga je četiri godine igrao za Juventus (od 2012. do 2016.), te jednu za Manchester United (2011./12.).

Za francusku reprezentaciju je upisao 91 nastup osvojivši svjetsko zlato 2018. godine, Ligu nacija 2021. godine, te europsko srebro 2016. godine.

Komentara 1

NE
Nemanadimak
13:02 18.10.2023.

Jel to taj sto je igrao protiv nas u Finalu? Kako vidim bili su pod dopingom i nikom nista? Jesu i Argentinci isto bili? Kako su trcali i agresivno se ponasali ne bi se cudio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije