Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI S POLJUDA

Kopić više nije trener Hajduka! Presudio mu sastanak sa Štimcem?

Željko Kopić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
05.09.2018.
u 19:53

Što je ponukalo Kopića da se sastane sa Štimcem nije poznato, je li od njega tražio savjet kao od kolege trenera ili je to bio tek prijateljski susret, manje je važno.

Na Poljudu se dogodio preokret i Željko Kopić više neće biti trener Hajduka!

Iz Splita su procurili detalji iznenadnog obrata i odluke o smjeni trenera, a Željka Kopića koštao je - sastanak s Igorom Štimcem!?

>> Pogledajte razgovor s čovjekom kojem su vatreni promijenili život

Navodno je netko od navijača donio na Poljud predsjedniku Hajduka Jasminu Huljaju dokaze o sastanku Kopića s osobom koja bez dlake na jeziku već godinama upozorava da, prema njegovom mišljenju, ovakav model upravljanja Hajdukom vodi u propast, piše Goal.

Štoviše, Igor Štimac nije se ustručavao otvoreno prozvati Naš Hajduk za sve loše što se u klubu događa. Među dobrim dijelom navijača zbog toga nije popularan.

Što je ponukalo Kopića da se sastane sa Štimcem nije poznato, je li od njega tražio savjet kao od kolege trenera ili je to bio tek prijateljski susret, manje je važno.

Kopić je također prije par dana, kad je već praktično bio pred smjenom, tražio sastanak s navijačima Hajduka, pokušao od njih dobiti podršku da nastavi s radom, no oni su mu navodno poručili da se njihova podrška zaslužuje na terenu, a ne na sastancima.

Kopić je živio na tankoj podršci predsjednika Jasmina Huljaja, no nakon jučerašnjeg sastanka predsjednika s igračima, tijekom koga su mu neki od njih otvoreno rekli što ih muči te što zamjeraju Kopiću, predsjednik se pokolebao.

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
20:30 05.09.2018.

Dabogda sve izgubili

MU
Mukowsky
20:48 05.09.2018.

Sad će Pavasovićev branjenik Prnjat postati većinski vlasnik Hajduka. Dat će par kila bijelog za dionice što će Naš Hajduk pošmrkat za par dana.

BE
berija
20:13 05.09.2018.

Kao da je više ikoga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije