Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(NE)OČEKIVANO

Predsjednik Hajduka donio odluku tko vodi klub u nastavku sezone!

Željko Kopić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
04.09.2018.
u 18:09

Bijeli su u prvih šest kola osvojili tek četiri boda, nemaju nijednu pobjedu, te su tek osma momčad lige. A oprostio se Hajduk već i od Europe.

Ništa od promjene na klupi Hajduka! Predsjednik bijeli Jasmin Huljaj i drugi je put stao uz trenera Željka Kopića.

Kopić je ostavku ponudio nakon poraza od Gorice na Poljudu, no ona je odbijena. Nakon što Hajduk prošli vikend nije pobijedio ni u Koprivnici, već je protiv Slaven Belupa odigrao samo 1:1, mnogi su Kopića vidjeli kao bivšeg.

No, Huljaj je danas još jednom dao podršku treneru koji ima najgori ulazak u HNL.

Naime, bijeli su u prvih šest kola osvojili tek četiri boda, nemaju nijednu pobjedu, te su tek osma momčad lige. A oprostio se Hajduk već i od Europe.

Međutim, predsjedniku bijelih to nije dovoljno za smjenu, već je treneru Kopiću dao novu priliku.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s čovjekom kojem su vatreni promijenili život 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
18:21 04.09.2018.

Mudar i hvale vrijedan potez predsjednika hajduka jer trenera kopica priprema za vodjenje hajduka u 2.ligi... .. .na sto je spao hajduk ...mislim da nikad nije bio u losijem polozaju u citavoj svojoj povijesti... ...dokle ide hajduk ovo je dno dna...

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
18:51 04.09.2018.

Ovoj odluci se najvise veseli Rudes. S Kopicem na klupi I Zadruzi Nas High Dug, Rudesove akcije za opstanak rapidno rastu

AM
ante_maja
19:09 04.09.2018.

biti ce zanimljiva borba za opstanak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije