Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMINJO ODBIJEN

Predsjednik C. zvezde odbija ideju o regionalnoj ligi

'27.01.2009., Zagreb - Zdravko Mamic, izvrsni dopredsjednik nogometnog kluba Dinamo. Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
05.02.2010.
u 15:25

Nakon ideje Zdravka Mamića o osnivanju regionalne nogometne, prvi se oglasio predsjednik beogradske Crvene zvezde Vladan Lukić.

– Rano je za zajedničku ligu klubova iz zemalja koje su nekad činile Jugoslaviju. Svi bi htjeli igrati protiv Zvezde, ali ja zasad nisam za to – rekao je Lukić i dodao:

– Stalno se iznova spominje osnivanje regionalne lige. Moj je stav da se to pitanje pokreće ponajprije zbog Crvene zvezde. No, mislim da je zbog navijača, odnosno zbog sigurnosti, prerano za takvo što. (kl/VLM)

Ključne riječi

Komentara 4

LU
lukcirus
18:58 05.02.2010.

Svaka cast, puno pametnije nego ove brbljarije ovog kretene Mamica.

IN
inspektor
20:13 05.02.2010.

vrijeme je za tu .ebenu jugo ligu vec jednom..to sto se desava u 1.hnl nije vise za gledati!

OB
-obrisani-
23:42 05.02.2010.

Kako javljaju svijetske agencije Hrvatska reprezentacija če na World Cupu 2010 igrati u najsavremenijem nogometnom sistemu današnjice 3, 5, 2...Obrazloženje: 3 igrača če sedjeti u birtiji u Johannesburgu i Pretoriji, petorica če sa slovenskom i srbskom zastavom trčati po tribinama stadiona da navijaju za uspješniju balkansku braču a preostala dvojica nogometaša zbog pijanstva i lopovluka nisu dobili vize i ostaju doma u Croatiji i gledaju Svijetsko Prvenstvo u nogometu po TV ekranima...Taj sistem Bilić tek isprobava i jasno da je baza Funtana uz gemišt i narodnjake...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije