Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KC liga, 7. kolo

Prazna dvorana "opalila šamar" organizatorima

'lalos_nnn_pod_220310'
'Photoshop'
22.03.2010.
u 15:50

Utakmica Slavena i Dinama ipak je bila preveliki mamac za publiku, pa su hakleri platili danak lošoj procjeni vodećih ljudi lige.

Nesusretljivošću organizatora 7. kolo KC lige, malonogometnog prvenstva koprivničkih rekreativaca i veterana, doživjelo je pravi fijasko. Gostovanje Dinama na Gradskom stadionu ipak je bio preveliki mamac i publika je jednostavno zaobišla srednjoškolsku dvoranu.

Zanimljivo je i da je Policijska uprava odgodila susret s Gradom, jer su svi njihovi igrači navodno bili zauzeti osiguranjem utakmice na koprivničkom stadionu. Da sve bude tragikomično potrudili su se igrači Jadranskog osiguranja, koji nisu ni došli na utakmicu protiv vodećeg Active Commerca, koji je tako napravio velik korak prema osvajanju prvog naslova.

U odigranim utakmicama 7. kola Autolimarija Haraminčić i sinovi svladali su Sedmu silu sa 4:1 uz tri pogotka raspoloženog Laloša, Udruga za mali nogomet pobijedila je Formu Legalis sa 5:2, dok je Hangar 18 bio uvjerljiv protiv Cerina rezultatom 4:1. Inducta je, pak, slavila protiv Caffe bara Toxic Red Roosters 2:0. Vodeći Active Commerc ima 19 bodova, prate ga autolimari sa 15, te policajci sa 14, ali i utakmicom manje. Toxic Red Roosters i UMN skupili su dosad po 13 bodova.

U ženskom dijelu turnira Gimnazija Frana Galovića deklasirala je igračice Grada sa 6:0 i tako zadržala vrh ljestvice. (zm/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije