Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proglašen praznik

Poznat i posljednji sudionik SP-a, slavlje navijača izazvalo potres

Peru - Novi Zeland
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.11.2017.
u 08:12

Peruanci su, nakon 0:0 u Wellingtonu, s 2:0 pobijedili Novi Zeland golovima Jeffersona Farfana i Christiana Ramosa.

Peru je okončao svoj 36-godišnji post i prvi put nakon 1982. plasirao se na SP! U uzvratu playoffa Peruanci su, nakon 0:0 u Wellingtonu, s 2:0 pobijedili Novi Zeland golovima Jeffersona Farfana i Christiana Ramosa, te ugrabili posljednje, 32. mjesto u Rusiji.

Farfan je u 28. minuti opalio iz voleja i zabio svoj 23. gol za reprezentaciju, pri čemu je golman All Whitesa Stefan Marinović bio nemoćan, piše Goal.

A stoper Christian Ramos potvrdio je pobjedu iz gužve nakon kornera u 65. i donio svom narodu praznik u četvrtak, kako je obećala vlada!

Peru - Novi Zeland
1/12

Najbolji strijelac u povijesti Perua Paolo Guerrero suspendiran je zbog pozitivnog testa na doping, no u paklenoj atmosferi u Limi Peru je i bez njega posve dominirao.

Već u trećoj minuti Advincula je uzdrmao gredu iz daljine, Novozelanđanima je oprošten penal kad je kapetan Winston Reid igrao rukom, Marinović je zaustavio Miguela Traucaoa...

A kad je Farfan zabio prvi gol, Lima se zatresla kao da je bio potres. Naime, aplikacija koja mjeri podrhtavanje tla oglasila je alarm u trenucima ludog slavlja zbog pogotka!

 

"Možemo potvrditi da nema aktivnosti podrhtavanja tla u Limi. Čini se da je uzbuđenje Peruanaca aktiviralo aplikaciju", objavila je na Twitteru čileanska seizmološka služba.

Tko zna koliko se još puta aplikacija oglasila u ludoj peruanskoj noći. Briga ih, ionako danas ne rade jer je proglašen državni paznik.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije