Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTA!

Luku Modrića optužili da je imao aferu s poznatom manekenkom!

ljepotica
Foto: Instagram
1/7
15.11.2017.
u 20:24

Bivši reprezentativci Danijel Pranjić, Mladen Petrić i Gordon Schildenfeld organizirali su izlazak Luki Modriću, Ivanu Perišiću i Šimi Vrsaljku.

Nakon što je Hrvatska u Grčkoj izborila nastup na Svjetskom prvenstvu, dio vatrenih se vratio kući, dok je dio ostao u Ateni. Bivši reprezentativci Danijel Pranjić, Mladen Petrić i Gordon Schildenfeld organizirali su izlazak Luki Modriću, Ivanu Perišiću i Šimi Vrsaljku.

No, grčki mediji izmislili su aferu Modrića i grčke manekenke Rije Tsige. O čemu se radi objasnio je Schildenfeld na Facebooku.

 

#lastnightvibes

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)

 

Let s play..@op_wear #swimwear#chic#onepiece#summervibes#greekdesigners#fashion#black#opwear

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)

 

#summer#Greece

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)

 

#summer is back🌞

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)

 

👉#handmade #swimsuit by @nadiakallergi 👉sunglasses:www.isun.gr

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)

- Dočekali smo naše prijatelje i naravno, kako smo već godinama vezani uz Atenu, poznamo i neke ljude. Tako smo i organizirali posjet jednom klubu, u kojem je svirala jedna od najvećih grčkih glazbenih zvijezda, Nikos Vertis. Rezervirali smo stol, bili smo tamo nekih sat vremena, i potom smo išli dalje. No, ono što je najvažnije, pokraj mene je sjedila moja supruga Christina Marsellou, a ne Ria Tsiga, inače prijateljica moje supruge i grčka manekenka. Ona čak i nije bila u tom klubu - napisao je Schildenfeld i dodao:

- Sramotno što su napravili Riji. Istina, stavili su njezinu fotografiju uz našeg Luku Modrića, ali kroz tekst su nju krenuli blatiti. Luku nisu spominjali u tekstu, ali bilo je dovoljno da stave njegovu fotografiju. Zbilja neugodno, pa sam morao reagirati. Mediji u Grčkoj, naravno ne svi, vole takve situacije. Kada im dođu zvijezde, a Luka Modrić to definitivno jest, žele izmisliti skandal, pojasnio je Schifo za Tportal.

Komentara 35

KA
kajinx
22:57 15.11.2017.

Na bisere kojima Dasović truje sve hrvatske uspjehe ne dozvoljavaju da se komentira. Hm, zašto? Usput, Dasoviću, da li ti je dizač tegova rekao šta da napišeš. Rađe nam objasni kako je četvrta jakosna skupina najjača zato jer je Srbija u njoj.

IP
info_punkt
21:37 15.11.2017.

heh... "afera s manekenkom"? ubaciš žeton i tešeš... gdje je tu afera?

Avatar Django
Django
21:34 15.11.2017.

Ma Ciga si radi reklamu. A što se Luke tiče, što znači ono "optužili"? Da je i bilo nečega, pa nije nikoga orobio ili ustrijelio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije