Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUŽILE PORUKE

Potajno snimali navijačice dok su oblačile kupaće kostime pa dijelili njihove fotografije

Friendly match between Billericay Town and West Ham United XI at AGP Arena
KGAA/ZDS
14.10.2021.
u 12:58

Zaposlenici Washingtona dobili upute da snime sadržaj iza scene u kojem se vide intimni dijelovi djevojaka dok su se navijačice presvlačile i kretale.

Bivše navijačice Washington Redskinsa pozvale su NFL da objavi potpune rezultate istrage nakon što su u javnost procurile informacije da su treneri tajno slali intimne fotografije djevojka.

Zbog velike afere morao je odstupiti Jon Gruden, bivši trener Las Vegas Raidersa, a u javnosti se provlače imena Brucea Allena, generalnog menadžera Washingtona te vlasnika Daniela Syndera.

Prema navodima američkih medija, Allen je Grudenu proslijedio fotografije navijačica tijekom snimanja u kupaćim kostimima. Washington Post ranije je objavio da su zaposlenici Washingtona dobili upute da snime sadržaj "iza scene" u kojem se vide intimni dijelovi djevojaka dok su se navijačice presvlačile i kretale.

Od tih je materijala napravljen video koji je navodno dobio i vlasnik tima Daniel Snyder, no on je odbacio optužbe.

Podsjećamo, Jon Gruden, dosadašnji 58-godišnji trener NFL momčadi Las Vegas Raiders, odstupio je s te dužnosti nakon rasističkih i homofobnih poruka koje je slao.

Američki mediji su plasirali mnoga saznanja o neprimjerenom ophođenju Grudena na temu sutkinja u NFL-u ili, pak, o onome što je Gruden govorio o DeMauriceu Smithu, direktoru Udruge NFL igrača.

Gruden se negativno izražavao o sutkinjama u NFL-u, kao što je na isti način komentirao i igrače homoseksualnih sklonosti. Uz sve to, iznio je rasističke uvrede spram spomenutog Smitha premda se vrlo brzo, nakon što su sve izjave dospjele u javnost, ispričao. Izjavio je kako se srami svojih komentara, ali je istovremeno negirao da je bilo koga obezvrijedio na rasističkoj razini.

Američki mediji su, pak, naveli i kako je ismijavao one igrače koji spuštanjem na koljena daju potporu tamnoputim stanovnicima Sjedinjenih Država, odnosno, protive se policijskom nasilju nad njima.

No, NFL je na svim razinama osudio takve Grudenove stavove nazvavši ih „užasnima i potpuno suprotnima onim vrijednostima za koje se NFL zalaže“, a sam 58-godišnji trener je sve okončao time što je odstupio sa svoje dosadašnje dužnosti.

- Volim Raiderse i ne želim im ovim naštetiti. Dao sam zbog toga ostavku, a jedino još mogu poručiti da nikada nikoga nisam želio povrijediti - rekao je Gruden koji je 2003. godine kao trener vodio Tampa Bay do pobjede u Super Bowlu.

Gruden je od 2018. godine bio glavni trener Oakland Raiders, koji su poslije preimenovani u Las Vegas, dok je od 2002. do 2008. godine obavljao posao glavnog trenera Tampa Bayja.

>> Pogledajte i video sa Zlatkom Dalićem


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije