Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO BEZ BOGATSTVA

Poznati nogometaš sve izgubio na kocki: 'Želio sam se ubiti, iznevjerio sam djecu...'

Paul Merson ex footballer (Arsenal, Middlesbrough, Aston Villa, Portsmouth & England international)
Alan Walter
12.10.2021.
u 14:36

– Pomislio sam da se želim ubiti. Kako sam to mogao učiniti? Kako sam se mogao kladiti u ušteđevinu? Sljedećih sedam dana samo sam sjedio na kauču, gledao djecu, mislio o tome kako sam ih iznevjerio – rekao je Merson.

Paul Merson (53), bivši engleski nogometaš koji za Arsenal ima više od 320 nastupa, a za reprezentaciju 21, priznao je da je na kocki izgubio sav novac koji je zaradio tijekom karijere.

Merson već dulje vrijeme ima problema s klađenjem i kockom, a tijekom pandemije koronavirusa, dok je bio u karanteni, izgubio je novac koji je njegova obitelj pripremila za kupnju kuće.

– Pomislio sam da se želim ubiti. Kako sam to mogao učiniti? Kako sam se mogao kladiti u ušteđevinu? Sljedećih sedam dana samo sam sjedio na kauču, gledao djecu, mislio o tome kako sam ih iznevjerio – rekao je Merson za BBC.

Merson je sad brigu o novcu prepustio supruzi koja mu je blokirala mobitel tako da ne može kockati. Ona mu daje novac za osnovne potrepštine. Sada živi u unajmljenom stanu sa svojom trećom suprugom i troje djece, a bivši nogometaš ima ukupno osmero potomaka.

Merson kaže da je prokockao sedam milijuna funti. Izgubio je kuće, automobile, novac za mirovinu i propadali su mu brakovi.

– Bio sam ovisan o alkoholu i kokainu, ali najgori porok je kockanje. S tim i danas imam problema. Kockanje stalno čuči u tebi i zove te. Strašno je što znaš da postoji samo jedan ishod, ali ne možeš prestati – rekao je Merson.

 >> Pogledajte komentar Karla Ledinskog na remi Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 19

OC
OCB
15:48 12.10.2021.

Kockanje je ogroman problem. Mene osobno od kockarske propasti je spasio rat. Znate, onaj kockarski adrenalin se preselio na ratišta, s' tom razlikom da je ratni bio jači od kockarskog adrenalina. Odjednom... rat je završio. Borba za malo adrenalina me držala nkih 6-8 mjeseci, a onda nestala. Mogao bih reći da je adrenalinska ovisnost naj gora, ali... opt, nisam siguran. Narkoman će možda tvrditi drugačije. Mladi ljudi, čuvajte se. Ne trčite za adrenalinom. Ako već tra] ite vraga, neka to budu udate žene. Sretno 🙃

CH
che9
15:51 12.10.2021.

nemojte protiv kockarnica... pa one drže današnji sport, uništavaju mlade rvacke i ine obitelji...ali o tome se ne smije govoriti javno...

Avatar B.Geserit
B.Geserit
18:35 12.10.2021.

To je bolest današnjeg doba koja se, nemilosrdno i beskrajno, reklamira. Nikako mi nije jasno da država "ne vidi" problem i dozvoljava reklamiranje?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije