Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa Libertadores

Pogodak Adriana, žuti za Ronalda i Roberta Carlosa

Adriano
Reuters
25.02.2010.
u 10:31

U srijedu su premijerne dvoboje u Copi Libertadores, južnoameričkoj verziji Lige prvaka, odigrali brazilski klubovi Flamengo i Corinthians.

Oba su kluba slavila pobjede. Flamengo je na Maracani u Rio de Janeiru pobijedio čilanski Universidad Catolicu 2-0. Strijelci za domaće bili su Leonardo Moura i brazilski reprezentativac Adriano, dok je Vagner Love pretkraj dvoboja promašio penal.

Flamengo je već u drugoj minuti ostao bez igrača na travnjaku nakon isključenja veznjaka Williansa. Čileancima je u 41. minuti, pak, isključen Milovan Mirosevic, povremeni čileanski reprezentativac.

Corinthians je u Sao Paulu pobijedio urugvajski Racing 2-1. Gosti su poveli već u prvoj minuti preko Martina Cauteruccija. Pobjedu domaćinima dvama je golovima osigurao Elias. Dario Flores, igrač gostiju, crveni je karton zaradio u 56. minuti.

Svih su devedeset minuta u pobjedničkoj momčadi odigrali slavni veterani Roberto Carlos i Ronaldo. Obojica su zaradili žute kartone.

U pet odigranih utakmica u srijedu suci su pokazali ukupno čak šest crvenih kartona. Dva su također vidjeli gledatelji u Belo Horizonteu, gdje je domaći Cruzeiro svladao člileanski Colo Colo 4-1. Gostima je pri 1-1 rezultatu isključen prvi (Olate), a kod 2-1 zaostatka i drugi (Cereceda) igrač. Nakon oba su crvena kartona domaći zabili iz penala, a sva su tri posljednja gola zabili s bijele točke.

Copa Libertadores, 1. kolo:
Flamengo – Universidad Catilica 2-0
Corinthians – Racing 2-1

2.kolo:
Cruzeiro – Colo Colo 4-1
Juan Aurich – Bolivar 2-0
Monterrey – Nacional 2-1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije