Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSIHIČKI SLOM

Pistorius pod posebnim nadzorom, strahuje se da bi se mogao ubiti

Oscar Pistorius (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.02.2013.
u 11:36

Ukoliko ga proglase krivim, Pistorius bi mogao biti osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu

Oscar Pistorius pod posebnom je prismotrom zatvorske policije u Pretoriji. Nakon što je u petak čuo optužnicu za ubojstvo Reeve Steenkamp, njegovo psihičko stanje znatno se pogoršalo pa postoji bojazan kako bi dok čega suđenje mogao počiniti samoubojstvo, piše The Sun.

- Potpuno je očajan. Rekao je da se osjeća kao da je propao u pakao - rekao je južnoafričkim medijima izvor blizak Pistoriusu.

Podsjetimo, nakon što je svoju djevojku upucao sa četiri metka misleći da je provalnik, izašao je pred sud gdje se rasplakao i psihički raspao. Sljedeće ročište zakazano je za utorak, a njegovi odvjetnici branit će ga tvrdnjom kako je mislio da se radilo o provalniku. Pistorius je Reevu upucao kroz kupaonska vrata, a tužilaštvo je sklono teoriji da se ništa nije dogodilo slučajno.

Južnoafrički atletičar, ukoliko ga proglase krivim, mogao bi cijeli život provesti u zatvoru.

Obitelji ubijene djevojke izrazio je sućut.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
karambita
13:44 16.02.2013.

Sve je to splet tragicnih okolnost, od stanja u drzavi gdje ljudi u bojazni za svoje zivote drze oruzje u kucama..pa ovaj covjek je invalid, sigurno je bio u krevetu bez proteza i cuvsi da netko rovari u kuci, potegao pistolj. Pa nije lud da ubije svoju djevojku tek tako, pa tko bi normalan to uradio

Avatar flegmatik
flegmatik
15:01 16.02.2013.

Tako ti je to misko. Kad pobijedis na olimpijadi, dobijes zlatnu kolajnu. Kad ubijes curu, dobijes dozivotnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije