Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI NAJPLAĆENIJI

Peytonu Manningu više od 25 mil. američkih dolara po sezoni?

Peyton Manning
Reuters
02.03.2010.
u 16:02

Peyton Manning, 33-godišnji quarterback NFL momčadi iz Indianapolisa, nije prošlu sezonu okrunio naslovom prvaka, makar je četvrti put u karijeri proglašen MVP igračem osnovnog dijela sezone.

U finalnom ogledu (Superbowlu) bolji su od Indianapolis Coltsa bili igrači New Orleans Saintsa, koji su tom pobjedom prvi put u povijesti postali prvaci u ovom elitnom sportu u Sjedinjenim Državama.

Paytonu Manningu tako ostaje naslov iz 2006. godine, no i u idućim sezonama će pokušati, vrlo vjerojatno sa svojim Coltsima, otići do kraja. Klub je pak, po američkim izvorima, spreman s multimilijunskim novim ugovorom vezati Manninga uz sebe.

- Mislim da je Manning drugi sportaš u povijesti u Sjedinjenim Američkim Državama kod kojega cijena može otići tako vrtoglavo prema gore. Prvi je bio Michael Jordan dok je igrao za Chicago Bullse, a drugi je Peyton - rekao je jedan od sportskih agenata koji nema nikakve dodirne točke s quarterbackom Coltsa.

Peyton Manning ulazi u posljednju sezonu svog ugovora i u klubu je svima jasno da će morati jako "nagaziti" salary cap kako bi udovoljili njegovim zahtjevima. Njegova primanja iduće će sezone biti oko 15,8 milijuna američkih dolara (samo od plaće), što izuzima određene bonuse koji su predviđeni ugovorom.

Američki kroničari nagađaju kako bi, produlje li ugovor te dvije strane, njegova godišnja plaća mogla odletjeti sve do iznosa između 25 i 30 milijuna američkih dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije