Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE LICITIRANJE

Perišiću ponuda koja se neće svidjeti navijačima: Odlazi u redove velikog rivala?!

Serie A - Inter Milan v Venezia
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/3
17.05.2022.
u 15:10

Ivana čeka jedno jako zanimljivo ljeto, u kojem će imati slatke brige o tome gdje nastaviti karijeru, koja djeluje kao da je u ubrzanoj uzlaznoj putanji.

Chelsea je prvi u redu klubova koji planiraju ovog ljeta dovesti Ivana Perišića, ali bez obzira što talijanski mediji tvrde kako je taj posao definiran, ništa neće završiti dok vatreni ne stavi potpis na ugovor. Upravo na to računa Juventus.

Čelnici Stare dame u Perišiću vide idealno rješenje za iduću sezonu, a uz njega bi voljeli u svojim redovima vidjeti Angela di Mariju i Paula Pogbu. Time bi nadomjestili odlazak Paula Dybale, koji se ipak nije nametnuo u trenucima kad je morao postati lider.

Problem ove priče jest u tome što je Juventus veliki Interov rival pa bi se kod navijača taj odlazak tretirao kao izdaja. No, malo tko bi mogao zamjeriti Perišiću na odlasku u Torino nakon odnosa koji mu je Inter iskazao.

Soccer Football - Coppa Italia - Final - Juventus v Inter Milan - Stadio Olimpico, Rome, Italy - May 11, 2022 Inter Milan's Ivan Perisic celebrates scoring their third goal REUTERS/Alberto Lingria Photo: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS

Ono što, navodno, Juve planira ponuditi jest ugovor po principu "1+1" za šest milijuna eura po sezoni. Ivan traži toliko, a Inter to (zasad) nije spreman ponuditi. Chelsea i Newcastle jesu, barem ako je vjerovati engleskim, talijanskim i njemačkim medijima.

Ukratko, Perišića čeka jedno jako zanimljivo ljeto, u kojem će imati slatke brige o tome gdje nastaviti karijeru, koja djeluje kao da je u ubrzanoj uzlaznoj putanji.

>>> Ispred Ivana Perišića samo je Davor Šuker

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije