Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO ZATEČEN

Suigrač za večerom pitao Perišića što to jede pa malo "zanijemio": Čudne su to stvari

Coppa Italia - Final - Juventus v Inter Milan
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
1/3
17.05.2022.
u 09:11

– Zanimalo me kako je tako dobar pa sam želio znati što to jede – objasnio je Alessandro Bastoni

Ivan Perišić ove sezone igra u fenomenalnoj formi, možda i životnoj, no čini se da će Inter zamijeniti Chelseajem, što bi rastužilo njegove suigrače. Svjesni su da odlaskom tako sjajnog nogometaša i osobe gube apsolutno svi.

Nažalost, uprava milanskog kluba to nije prepoznala, odlučila je uzeti Perišića "zdravo za gotovo" i mogli bi shvatiti što su izgubili tek kad ode. Naravno, još postoji nada da će ostati u Interu, ali šanse više nisu tako dobre kao prije nekoliko mjeseci.

A da se s njim mnogi dobro slažu, potvrdio je njegov suigrač Alessandro Bastoni ispričavši zanimljivu i pomalo duhovitu anegdotu.

– I na treningu ide punom snagom pa sam ga pitao za večerom što jede jer i ja bih jeo isto to, možda bi pomoglo da budem takav. Uzeo je kruh, puretinu i avokado, čudne stvari – uz smijeh je kazao Bastoni za DAZN pa dodao:

– Ivan je veliki profesionalac i primjer, igrao je 120 minuta u finalu Kupa, a protiv Cagliarija je bio još bolji (3:1).

Od iduće bi sezone Perišić nogometno umijeće mogao iskazivati u Chelseaju, koji ga želi svim silama. Ne samo zato što igra toliko sjajno, već i zato što bi u trenutačnoj financijskoj situaciji londonskog kluba, vatreni bio idealan.

>>> Ivan Perišić igra u formi života

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije