Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

U lovu na Perišića čak tri europska velikana: Evo o kome se radi

Serie A - Cagliari v Inter Milan
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/3
16.05.2022.
u 15:06

Trener Stare dame Massimiliano Allegri veliki je fan Perišića i zalaže se za njegov dolazak u Torino

Hrvatski veznjak Ivan Perišić (33) još nije produljio ugovor s Interom koji mu ističe na kraju sezone. Povezivalo ga se stoga s Newcastleom, a prije su talijanski mediji pisali da ga želi i Chelsea, no sada javljaju da se u borbu uključio i Juventus.

Gazzetta dello Sport piše da Perišić od Intera traži šest milijuna eura po sezoni, a da klub mu toliko ne želi ponuditi. Juventus je navodno spreman dati 12 milijuna eura za dvije godine te mogućnost produljenja suradnje na još jednu sezonu.

Ističu i kako Perišić ne želi napustiti Italiju te da bi radije nastavio karijeru u Juventusu nego u Chelseaju.

Trener Stare dame Massimiliano Allegri veliki je fan Perišića i zalaže se za njegov dolazak u Torino.

No, ode li u Premierligu, tamo će ga dočekati kolega iz hrvatske reprezentacije Mateo Kovačić. Bilo kako bilo, ljudi oko Ivana Perišića, a i on sam imat će pune ruke posla oko njegove budućnosti.

>> Navijači skinuli igrače Dinama:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
15:08 16.05.2022.

U lovu na Perišića čak tri balkanska domoljubna velikana: Evo radi se o HNK Hrvatskom Dragovoljcu, HNK Nevinom Vitezu iz Haaga i HNK HOS-u iz Jasenovca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije