Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"jedan sam od najboljih"

Pato: Nisam ništa slabiji od Ville i Ronneya

Emmanuel Eboue
Reuters/PIXSELL
01.08.2010.
u 21:35

Iako nije nastupio na Svjetskom prvenstvu u JAR-u, Milanov napadač Pato smatra da se može mjeriti sa svim najboljim nogometašima svijeta.

– Osjećam se dijelom društva koje čine Wayne Rooney, David Villa, Cesc Fabregas, Wesley Sneijder i Kaká. To su igrači koji žele Zlatnu loptu ili osvajanje Lige prvaka. Tu sam da radim i imam puno vjere u Milan – istaknuo je Pato, koji je postigao pogodak za Milan u remiju (1:1) s Arsenalom na Emirates kupu.

– Ne bih rekao da smo išta slabiji od Intera ili bilo kojeg drugog kluba – dodao je Pato.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
dario2612
21:53 01.08.2010.

što je skroman, a sigurno će mu za daljnji razvoj karijere dobro doći stalna partijanja s Ronaldinhom. ipak mislim da je to igrač koji ima talenta i znanja da bude uz bok najboljim igračima

OB
-obrisani-
09:54 02.08.2010.

Pato: Nisam ništa slabiji od Ville i Ronneya ali jasno da sam 5 puta bolji od onih vanka World Cup igrača Modrića, Petrića i Olića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije