Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME JE ZA SAMBU

Party ekipa: Ronaldinho uz Adriana u Flamengu?

Ronaldinho
Reuters
25.03.2010.
u 13:32

Brazilski i talijanski mediji prenose ideju Flamenga da trenutačni sastav nadolazećeg ljeta pojača dovođenjem Milanovog asa Ronaldinha.

Krajem sljedeće sezone Ronaldinhu će važeći ugovor isteći, a u nekoliko je navrata govorio kako bi želio ostati na San Siru, ali i vratiti se u domovinu.

La Gazzetta dello Sport tvrdi da je Ronaldinhov brat i menadžer Roberto de Assis u barem dva navrata stupio u kontakt s brazilskim prvoligašem, a hoće li do transfera doći moglo bi ovisiti i o Svjetskome prvenstvu.

Naime, Ronaldinho u ovim trenucima još uvijek nije siguran putnik za Mundijal u Južnoafričkoj Republici, a otputuje li ondje njegova bi cijena mogla porasti do razmjera koji bi Flamengu bili teško prihvatljivi za realizaciju posla.

Podsjetimo da u Flamengu igra nekadašnji napadač Intera i Ronaldinhov sunarodnjak Adriano, koji je pogocima pogurao momčad do prošlosezonskog naslova u brazilskom prvenstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije