Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČNI OWEN

Owen: Pogoci će me vratiti u reprezentaciju

Michael Owen
AFP
08.10.2009.
u 13:02

Napadač Manchester Uniteda Michael Owen (30) još uvijek gaji nade da će pronaći mjesto u engleskoj nogometnoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Iako je Fabio Capello složio neumoljivu momčad i bez Owena u njoj, a ona se prošetala skupinom 6 europskih kvalifikacija za SP, Owen smatra da mjesta za njega u njoj ima, što će pokušati i ostvariti dobrim igrama do odlaska na jug Afrike sljedeće godine.

- Lijepo je vidjeti da Engleska igra dobro. Na moju žalost svaki puta kada bih se i ja trebao dokazati zadesi me neka ozljeda. No, nema isprika, samo moram nastaviti dobro igrati i postizati golove - priča Owen.

- Uvijek sam bio optimističan i nikada se nisam igrački mijenjao. Moji pogoci govore za mene, svi znaju što donosim svojom igrom. Dokazivao sam to već na utakmicama svjetskih prvenstava. Zadnja stvar koju želim jest započeti kampanju koja bi me trebala vratiti u reprezentaciju, radije ću nastaviti tresti mreže za Manchester United.

- Imam ja razloga za život i ako ne igram u reprezentaciji. Ne provodim besane noći razmišljajući o njoj. Član sam vrhunskoga kluba i u borbi za trofeje, a pogoci su jedino što me može vratiti u izabranu vrstu - zaključio je strijelac 40 golova iz 89 nastupa za “tri lava”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije