Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINUO SLAVNI KOŠARKAŠ

Ovo je jezivo: Pogledajte što je Kobeu Bryantu predviđeno još 2012. godine

Kobe Bryant
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
27.01.2020.
u 11:09

"Kobe će poginuti u padu helikoptera", napisao je tviteraš Noso još u studenome 2012. godine. Ta je poruka sada "iskopana" i širi se društvenim mrežama.

Jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant (41) poginuo je jučer u padu helikoptera u Calabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Iako se isprva mislilo da je poginulo pet osoba, šerif Alex Villanueva na konferenciji za medije otkrio je kako je poginulo devet osoba. Pilot i osam putnika. Da tragedija bude još veća, s Bryantom je poginula i njegova 13-godišnja kći Gianna Maria Onore.

Kobe Bryant četvrti je najbolji strijelac u povijesti NBA lige i peterostruki prvak s Los Angeles Lakersima. U travnju 2016. godine odigrao je svoju posljednju NBA utakmicu, a vodstvo Lakersa odlučilo je umiroviti oba broja, 8 i 24, koja je nosio tijekom 20-godišnje karijere. S američkom reprezentacijom osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine te četiri godine kasnije u Londonu.

Karijeru je završio u travnju 2016. godine, a odigrao je 1346 utakmica i oborio niz rekorda. Sa 33.643 postignuta koša nalazi se na četvrtom mjestu ljestvice svih vremena, a ispred njega su samo Kareem Abdul-Jabbar (38.387), Karl Malone (36.928) i LeBron James (33.655). Upisao je i 7047 skokova i 6306 asistencija.

A sada je na Twitteru otkrivena jeziva poruka ljubitelja košarke za kojega se tvrdi da je predvidio smrt slavnog košarkaša.

"Kobe će poginuti u padu helikoptera", napisao je tviteraš Noso još u studenome 2012. godine. Ta je poruka sada "iskopana" i širi se društvenim mrežama.

Tviteraš je ovu poruku objavio nakon što je Kobe Bryant svojem tadašnjem suigraču Steveu Blakeu u šali ponudio da mu posudi helikopter kojim se često koristi.

>> Pogledajte kako je izgledao Bryantov helikopter nakon pada

Kobe Bryant
1/14

 
Ključne riječi

Komentara 24

Avatar lola lola
lola lola
12:13 27.01.2020.

Fake. Dovoljno je otici na neki stari post na Facebooku, Instagramu I Twitteru I promijeniti poruku. Evo ja mogu sad otici na neki post is 2015 I staviti isto o Kobeu.

DU
Deleted user
11:48 27.01.2020.

OK, sada je dosta! Ne znate kada treba prekinuti? Na taj način dolazi i do neželjenih trudnoća jer se svakakvi petljaju u nešt u što se ne razumiju... D O S T A ! S T A !

QA
qaqsaqer
18:32 27.01.2020.

Moje misli su uz zrtvu brutalnog silovanja od strane kobe bryanta, koja ce narednih tjedana slusati kako je on bio veliki, obozavani, voljeni-- silovatelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije