Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realov igrač

Ostavio i treću djevojku s kojom ima dijete, a seksi manekenka opet trudna

Janira Barm
Foto: Instagram/Janira Barm
18.05.2020.
u 22:13

'Mama će uvijek biti uz vas. Naučili su me da nikad ne znate koliko ste snažni sve dok to ne postaje jedina opcija', napisala je uz fotografiju sina koji drži test za trudnoću koji je pozitivan

Španjolski nogometaš Jese Rodriguez (27) je pravo Realovo dijete. Pet sezona je igrao za 'kraljevski klub, a zadnje četiri je na posudbama, trenutačno je u Sportingu. Medijima nije previše igrački zanimljiv, više ih zabavlja njegov privatan život.

Jese Rodriguez nedavno je prekinuo s katalonskom manekenkom Janirom Barm. U vezi su bili od prošlog ljeta i imaju ima sina, a ljepotica je sada objavila poruku koja ide bivšem da je ponovno trudna.

'Mama će uvijek biti uz vas. Naučili su me da nikad ne znate koliko ste snažni sve dok to ne postaje jedina opcija', napisala je uz fotografiju sina koji drži test za trudnoću koji je pozitivan.

Nekoliko dana ranije Jese Rodriguez je uz fotografiju sina napisao na Instagramu:

'Život nije lak, ali ne bojte se, nikad nećete biti sami. Vaši problemi su i moji problemi'.

Temperamentni Španjolac poznat je po burnim vezama u kojima ima još tri sina. Janira Barm je treća djevojka koju je ostavio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊

Objavu dijeli JANIRA BARM (@missjanira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer ☀️

Objavu dijeli JANIRA BARM (@missjanira)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije