Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvala policiju

Imao pristup kamerama i gledao što mu bivša radi u kući

Millie Savage i John Stones
Foto: PA/Pixsell
17.05.2020.
u 18:47

Stones ne može preboljeti staru ljubav. Nedavno je na njegova vrata pokucala policija jer ga je Millie prijavila da je bivši partner špijunira

Engleski reprezentativac John Stones (25) je nedugo nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Rusiji prekinuo dugogodišnju vezu s Millie Savage.

Branič Manchester Cityja trenutačno ljubi poznatu vizažisticu Oliviom Naylor, koja je od njega starija pet godina. 

No Stones ne može preboljeti staru ljubav. Nedavno je na njegova vrata pokucala policija jer ga je Millie prijavila da je bivši partner špijunira.

Cityjev igrač dao je Millie do znanja kako zna sve što ona radi u njihovom bivšem zajedničkom domu vrijednom šest milijuna funti.

- Millie je bila uplašena jer je osjetila da je netko uhodi, pa je zvala policiju. Kada su prekinuli John se odselio, ali je i dalje preko interneta imao pristup kamerama koje su postavljene u kući. Njoj su stizale poruke da on zna tko sve dolazi i odlazi s posjeda - rekao je izvor blizak Millie Savage. 

Policija je sve provjerila te utvrdila da ništa nije protuzakonito. Naime, Stones je vlasnik te kuće, ali je dopustio Millie da živi u njoj dok se ne snađe.

Ključne riječi

Komentara 4

VI
virovitica1234
20:01 17.05.2020.

Pa on je vlasnik nista cudno

GE
george34
19:45 17.05.2020.

Vrh. Stanovala bi u tudjoj kuci for free i jos uvjetovala vlasniku.

Avatar KimberlyBI87
KimberlyBI87
20:51 17.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​Ki︆︅︆︅s︆︅​sTo​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije