Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači zahvalili generalu

Osijek i Hajduk htjeli minutu šutnje za Praljka, HNS to stopirao

navijači
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/10
30.11.2017.
u 10:30

Dalmatinski portal otkriva da je u protokolu već bilo zapisano da ide minuta šutnje, a onda je delegat utakmice Zoran Pandža nakon razgovora s Josipom Breznim to stopirao.

Nogometaši Hajduka jučer su u Osijeku slavili s 3:1 i prošli u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. Uoči te utakmice, klubovi su željeli održati minutu šutnje za generala Praljka, ali to se nije dogodilo.

Naime, Dalmatinski portal otkriva da je u protokolu već bilo zapisano da ide minuta šutnje, a onda je delegat utakmice Zoran Pandža nakon razgovora s Josipom Breznim to stopirao. Razlog je navodno taj što su se plašili kako bi UEFA reagirala.

No, zato su se pokojnog generala prisjetili navijači.

navijači
1/5

Navijači Osijeka odali su počast generalu Slobodanu Praljku koji je jučer popio otrov u haaškoj sudnici. 

"S. Praljak nije ratni zločinac", poručili su.

Torcida je, pak, napisala:

"Generale, hvala na svemu", a prisjetila se i preminulog Davora Jovića.

Komentara 17

HR
hrUsrcu
10:59 30.11.2017.

jesmo li mi drzava ili nismo, dokle cemo igrati kako drugi sviraju

KU
kurkomali
11:18 30.11.2017.

koja glupost, dok predsjednik NSH ide na grob Pavelicu i slika se tamo kod pravog zlocinca , njegova organizacija zabranjuje da se oda pocast pravom hrvatskom heroju koji je zivot dao. Praljak je heroj

DA
dara
11:23 30.11.2017.

Taj Brezni godinama uživa na grbaći hrvatskog nogometa za visoku plaću.U pravilu za ništa nije odgovoran.Pogledaj te tko su samo delegati na nogometnim utakmicama prve i druge hrvatske nogometne lige.Dupelisci i uvlakaći koji nemaju puno zajedničkog sa nogometom.U Slavoniji je dovoljno da si dobar sa Antom Vučemilović i odmah si delegat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije