Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE KUPA

Hajduk slavio u Osijeku i prošao u polufinale

Hajduk slavio u Osijeku i prošao u polufinale
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
29.11.2017. u 20:13

Hajduk je u Gradskom vrtu slavio protiv Osijeka s 3:1 i prošao u polufinale Hrvatskog kupa.

Nakon remija za vikend u HNL-u na Poljudu, Hajduk i Osijek pred 3,000 gledatelja odigrali su zanimljivu utakmicu koju su domaćini bolje otvorili.

Prvo je Grezda u 14. minuti tukao s 14 metara, ali je Hajdukov vratar Stipica odlično reagirao. U 29. minuti Hajradinović je ubacio u peterac, ali Ejupi je zakasnio na loptu.

Osijek - Hajduk
1/23

Kazna Osijeku stigla je u 39. minuti. Ante Erceg ubacio je s lijeve strane, a loptu je na volej dočekao Ohandza i svladao Antolovića.

Osijek je izjednačio u 59. minuti preko Mirka Marića, no taj je rezultat na semaforu stajao samo 10 minuta.

- Velikim dijelom utakmice izgledali smo dobro. Možda smo u nekim situacijama previše željeli pobjedu. Primili smo gol iz kornera i to su naše slabosti na kojima moramo raditi. Imamo puno igrača koji su van forme. Na zimu ćemo vidjeti što i kako dalje - rekao je trener Osijeka Zoran Zekić koji je danas 100. put vodio momčad.

U 69. minuti Nižić je zabio nakon kornera s desne strane. Kapetan Hajduka skočio je u petercu Osijeka tako da pogodak ide i na dušu vratar Antolovića. Konačni rezultat postavio je Ante Erceg iz kontranapada u sudačkoj nadoknadi.

- Nižićev gol iz prekida je prelomio utakmicu. Pritisak je bio ogroman i morali smo napraviti sve da ostanemo u borbi za trofej. Osijek je izuzetno neugodan protivnik i ova pobjeda stoga ima težinu - rekao je trener Hajduka Željko Kopić.

Hajduk je tako u Kupu ostao u borbi za trofej jer mu u HNL-u Dinamo bježi 12 bodova i teško je očekivati da će naslov prvaka u Split.

U četvrtak je na rasporedu susret između Rudeša i Lokomotive, a u posljednjem ogledu 13. prosinca snage će odmjeriti Inter i Rijeka

REZULTATI ČETVRTFINALA:

Dinamo - Istra 1961    4:2

Osijek - Hajduk           1:3

Rudeš - Lokomotiva (četvrtak, 16.00)

Inter - Rijeka (13. prosinca)

Komentara 18

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
18:40 29.11.2017.

Vukovarski branitelj Predrag Mišić Pedja:"Najviše u životu veseli me Hajduk".

VI
vidum
21:26 29.11.2017.

Komu će sad u goste, Dinamu ili Lokomotivi?

DU
Deleted user
22:12 29.11.2017.

Najbitnija utakmica ......četvrtfinale kupa hihihihihihihihi. Koji klub ideššššššš hihihihihihi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije