Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIJELAC I SANTINI

Olić zabio nakon četiri mjeseca i pogurao Wolfsburg u 1/4F Kupa

'Wolfsburg's Ivica Olic plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Bayern Munich, at the Volkswagen Arena in Wolfsburg, Germany, 15 February 2013. Photo: Sebas
Sebastian Kahnert/DPA/PIXSELL
26.02.2013.
u 22:43

Wolfsburg i Freiburg svoje polufinalne protivnike čekaju iz utakmica Bayerna i Borussije te Stuttgarta i Bochuma

Nogometaši Wolfsburga plasirali su se u polufinale njemačkog Kupa pobjedom nad trećeligašem Offenbachom 2:1 u gostima. U pobjedi je sudjelovao i Ivica Olić i to načevši domaćine u 50. minuti susreta. U skoku s protivničkim vratarem Olić se izborio za loptu i poslao ju u mrežu. Bio je to prvi Olin gol još od listopada.

Njegova momčad povećava vodstvo na 2:0 u 70. minuta preko Bas Dosta, a domaćini smanjuju u 81. minuti preko Stadela. Ivan Perišić cijelu je utakmicu odgledao s klupe.

U finale se plasirao i Freiburg pobijedivši Mainz u gostima sa 3:2 nakon produžetaka (2:2). Strijelac za goste bio je i bivši Zadrov igrač Ivan Santini koji je ušao u igru u 84. minuti, a zabio u 86. Bio mu je to prvijenac, a njime je započeo preokret gostujuće momčadi. Mainz je već u 4. minuti vodio sa 2:0 preko Parkera i Zimlinga. Poremetilo ih je isključenje Pospecha u 65. minuti, a 15 minuta kasnije Santinijev pogodak bio je za 2:1. Dosuđen je Freiburgu i jedanaesterac kojeg izvodi precizno Caligiuri koji je strijelac i u produžetku.

Wolfsburg i Freiburg svoje polufinalne protivnike čekaju iz utakmica Bayerna i Borussije te Stuttgarta i Bochuma koje se igraju sutra.

Komentara 1

KA
kajinx
17:15 27.02.2013.

Olić zabio nakon četiri mjeseca i pogurao Wolfsburg u 1/4F Kupa Odlično, sada je Wolfsburg u četvrtfinalu! Oh, ne! Wolfsburg i Freiburg svoje polufinalne protivnike čekaju... Sada je u polufinalu! Tu je negdje, sada je u kupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije