Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLA BRILJIRA

Olić zabio dva gola Hoffenheimu!

Ivica Olić
DPA/PIXSELL
21.09.2013.
u 16:36

Hoffenheim je na gostovanju kod Wolfsburga poveo pogotkom Modestea ali je onda na scenu stupio hrvatski napadač. Olić izjednačio u 44. minuti, a onda u 48. donio potpuni preokret.

Ivica Olić junak je pobjede Wolfsburga nad Hoffenheimom u šestom kolu Bundeslige. Vukovi su slavili s 2:1 nakon što su gosti poveli, a Olić je zabio oba pogotka.

Hoffenheim je kod Wolfsburga poveo pogotkom Modestea, ali je onda na scenu stupio hrvatski napadač. Olić izjednačio u 44. minuti, a zatim u 48. donio potpuni preokret. Ove je sezone zabio četiri gola u Bundesligi. Ivan Perišić je ušao u drugom poluvremenu.

Borussia remizirala

Borussia Dortmund odigrala je 1:1 kod Numbera i tako pokvarila dosadašnji idealni učinak. Crno-žute je u vodstvo doveo Schmelzer, a konačni rezultat postavio je Nilsson u 51. minuti.

HSV ni nakon promjene trenera ne zna za pobjede. Hamburg je u utakmici protiv Werdera vodi privremeni dvojac Cardoso-Addo, no gosti su slavili 2:0 pogocima Petersena. Milan Badelj je odigrao svih 90 minuta.

Bayer Leverkusen je s 4:1 svladao Mainz i tako došao do četvrte pobjede u pet kola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije