Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI DANI U GRADSKOM VRTU

Tektonski poremećaji u Osijeku, standardni prvotimac udaljen iz ekipe zbog kritika Bjelici?

Istra i Osijek sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a
Sasa Miljevic/PIXSELL
07.08.2022.
u 17:38

Loše se piše Osijeku ako se situacija ubrzanim tijekom ne okrene na bolje.

Osječki bijelo-plavi opet su teško kiksali te izgubili bodove od Istre 1961 koja je do tada imali ravno nula bodova. Sasvim je jasno kako u svlačionici slavonskog prvoligaša nešto ozbiljno ne valja, po kuloarima se priča da igrači bojkotiraju trenera Bjelicu i da nekolicina nema volje igrati ni trenirati.

Sportske novosti otkrivaju kako je došlo do ozbiljnih poremećaja u odnosima igrači - Bjelica, pa je zbog toga Mihael Žaper, do tada neupitni starter, završio 'na ledu'.

Prema istom izvoru, Bjelica imao sastanak sa nekolicinom senatora, ali taj potez nije donio baš ništa, situacija se nije nimalo promijenila. Mihael Žaper je navodno kritički govorio o načinu i kvaliteti igre Osijeka pa je udaljen iz ekipe.

Formalno Žaper ima neku ozljedu, ali kažu dobro upućeni da je zapravo na 'hlađenju'. Predsjednik Sakalj i gazda kluba Meszaros moraju što prije opet sjesti s trenerom i dogovoriti - ili model raskida ugovora, ili kako će pod hitno razdrmati ovu letargiju i narušene odnose unutar kluba.

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
17:44 07.08.2022.

Ma ne može da se kritikuje Belicu, samo Belica sme da kritikuje.

ZI
zinegoid
18:59 07.08.2022.

ka u rusiji, kriva riječ i pržun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije