Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP u Rusiji

Jedan od ova tri slogana krasit će autobus hrvatske reprezentacije

Autobus hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
04.05.2018.
u 13:14

Glasovati se može na Twitteru ili službenoj Fifinoj stranici do 14. svibnja

Fifa je uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji raspisala natječaj na kojem su se predlagali slogani koji bi krasili autobuse reprezentacija.

Prijedlozi su se primali do 28. veljače na Fifinoj službenoj stranici. U izboru hrvatskih navijača tri slogana ušla su u uži izbor: 1. "Mala zemlja. Veliki snovi", 2. "Želja u srcu je moć na terenu!" i 3. "Srcem do vrha!"

Glasovati se može na Twitteru ili na službenoj Fifinoj stranici do 14. svibnja. Autor slogana koji dobije najviše glasova ide na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Na EP-u u Francuskoj prije dvije godine autobus hrvatske reprezentacije imao je slogan "Nova vatra, staro mjesto, ista nada", a u užem izboru još su bili predloženi: "Jedan tim, jedan cilj, Hrvatska iznad svih!" i "Srce. Ponos."

Komentara 19

DU
Deleted user
14:01 04.05.2018.

Imam prijedlog za nase susjede koji su ovisni o VL-portalu: Mozete u Rusiju sa onim vlakom "Kosovo je Srbija", do Kosova nije stigao, u Rusiju sigurno moze

DU
Deleted user
14:25 04.05.2018.

" Zbogom regionu " bilo bi prikladnije

JA
javno
14:00 04.05.2018.

"Mala zemlja. Veliki snovi. Još veća pušiona"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije