Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANOVI ODUŠEVLJENI

Objavljena cijena PPV prijenosa boksačke priredbe u prosincu na kojoj nastupa i naš Filip Hrgović

Zagreb: Filip Hrgović najavio meč karijere
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
25.11.2023.
u 23:41

Boksački fanovi s oduševljenjem su dočekali vijest u kojoj su saznali cijenu PPV prijenosa, na Otoku ona iznosi 19,99 funti (23 eura), a u SAD-u je ona nešto viša 39,99 dolara (35,5 eura).

Bivši svjetski prvaci Anthony Joshua i Deontay Wilder nastupit će na velikoj boksačkoj priredbi koja će se 23. prosinca održati u Rijadu.

Event u saudijskoj Arabiji trebao bi predvoditi meč između AJ i Otta Wallina, dok će se Brončani bombarder boriti protiv Josepha Parkera, piše Croring.

Na istoj priredbi boksat će i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović protiv Australca Marka de Morija.

Dmitrij Bivol branit će naslov protiv Lyndona Arthura, a dok će se Jai Opetaia obračunati s Ellisom Zorrom.

Boksački fanovi s oduševljenjem su dočekali vijest u kojoj su saznali cijenu PPV prijenosa, na Otoku ona iznosi 19,99 funti (23 eura), a u SAD-u je ona nešto viša 39,99 dolara (35,5 eura).

Samo za usporedbu, nedavna priredba koju je predvodio meč između Furyja i Ngannoua u Velikoj Britaniji se plaćala 21,95 funti (25,3 eura), dok je u SAD-u cijena iznosila 79,99 dolara (73 eura).

 
Ključne riječi

Komentara 1

AN
anatom
03:02 26.11.2023.

Hrgovic je lip čovik. Na ovoj slici ko maneken. Kako to nikad niko nije spomenuo? Covjek je maneken medu boksacima a ne nekakav kockoglavi kako ga je Jajko prozvao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije