Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA KARIJERE

Joshua odbio 50 milijuna dolara jer se za titulu želi boriti protiv Filipa Hrgovića?

Hrgović do 13. pobjede u karijeri nokautom Radonjića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
20.11.2023.
u 20:24

Međutim, izvjesno je da će Fury i Usik odraditi revanš meč, a u tom slučaju pojas bi ostao upražnjen i Hrgović bi sjajnu dobio priliku osvojiti ga.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović sudjelovat će u Saudijskoj Arabiji 23. prosinca na boksačkom spektaklu koji će ipak proći bez okršaja Tysona Furya i Oleksandra Usika za ujedinjenje teškaških titula. Hrgović će se boriti protiv Marka De Morija, 41-godišnjeg Australca. De Mori u karijeri ima 41 pobjedu i dva poraza, a ozbiljnog protivnika nije imao osam godina, točnije od poraza Davida Hayea. 

GALERIJA Joshua planira borbu za pojas protiv Hrgovića?

 

Hrgović do 13. pobjede u karijeri nokautom Radonjića
1/5

U Rijadu će se boriti Anthony Joshia i Otto Walin, a britanski borac želi preko Šveđanina doći do IBF-ovog pojasa, a kako se čini, za titulu se planira boriti protiv Hrgovića. Naš boksač je obavezni izazivač za IBF-ov pojas i čeka rasplet borbe Furya i Usika, a kao obvezni IBF-ov izazivač, trebao je biti sljedeći na redu za borbu za svjetske titule protiv Usika.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, izvjesno je da će Fury i Usik odraditi revanš meč, a u tom slučaju pojas bi ostao upražnjen i Hrgović bi sjajnu dobio priliku osvojiti ga. Suparnik u borbi za titulu trebao bi mu biti upravo pobjednik okršaja Joshue i Walina. 

- Javili smo se Joshui i tražio je 50 milijuna dolara za borbu protiv mene. Kada smo pronašli novac, onda je rekao da se ipak ne želi boriti. Njegovi menadžeri mu ne daju da se bori protiv mene jer im on donosi novac. Ako on padne, pada im i posao - izjavio je Deontay Wilder za Joshuu.

Komentara 1

PO
Poletarac101
21:31 20.11.2023.

Samoo muljaju nema ni pravila ni reda u tom boksu ,dosta ti je kaj ima brdo boksačkih saveza (rade vulo)i svako malo se mjenjaju pravila a svaka šuša je menađer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije