Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA PARTIZAN

O Zubcu se pod tornjem više ne razgovara, nove su zvijezde Žižić i Slavica

Zubac
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
09.01.2016.
u 13:30

– Postoji mogućnost da i mi dovedeno još jednog novog igrača, ali ako i dođe, taj sigurno neće igrati u Beogradu – zaključio je trener Cibone.

Košarkaši Cibone u lijepom su nizu dobrih rezultata. U ABA ligi od pet posljednjih utakmica četiri su pobijedili, od toga dvije u gostima (Olimpija i Tajfun), a u drugom krugu FIBA kupa startali su s obje pobjede (Energia doma i Pieno u gostima).

– U proteklom mjesecu izgubili smo samo od objektivno jače Cedevite – rekao je Ante Žižić koji je na gostovanju u Pasvalysu, kod Piena, postigao 27 koševa i imao 13 skokova.

Uz njega je sjajno igrao još jedan mladić, Nik Slavica koji je završio utakmicu sa 24 koša i šest skokova. Šteta što se njima nije pridružio i Ivica Zubac, treća mlada zvijezda. On je u međuvremenu pojačao Cedevitu.

– Ne želim uopće komentirati taj njegov potez. Radije ću govoriti o mlađem Žižiću i Slavici koji su briljirali na posljednjoj utakmici – istaknuo je Damir Mulaomerović, trener Cibone.

Ni Ante Žižić o svom dojučerašnjem suigraču nije htio ništa govoriti.

– Ne želim se petljati u tuđe stvari. Mogu samo reći za sebe da sam trenutačno jako zadovoljan statusom u klubu – istaknuo je Ante.

Cibona će danas put Beograda gdje je u nedjelju čeka Partizan.

– Bit ćemo jači za dva iskusna igrača koja nisu igrala protiv Piena, Jasmina Hukića i Andriju Žižića. Očekuje nas sigurno pun Pionir, vruća atmosfera, no mi idemo po novu pobjedu – rekao je Mulaomerović.

Partizan se prije dolaska Cibone pojačao Amerikancem Darrelom Williamsom, a momčad je preuzeo i novi trener Aleksandar Džikić.

– Postoji mogućnost da i mi dovedeno još jednog novog igrača, ali ako i dođe, taj sigurno neće igrati u Beogradu – zaključio je trener Cibone.

>> Zubac: Cibona me uvrijedila, a novac nije razlog što sam otišao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije