Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI S BOYSIMA

Novi skandal u HNL-u: Dobit će otkaz jer su navijali za Dinamo!

Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/7
07.09.2016.
u 10:50

"Možda nismo 'velik' klub kao Dinamo, možda nemamo rezultate kao Dinamo, ali i dalje imamo svoj ponos i identitet kluba", objavili su navijači Istre Demoni na Facebook-stranici.

Dvojicu mladih igrača Istre 1961 Viktora Marića i Davida Barišića ljubav prema Dinamu mogla bi skupo stajati. Istarski prvoligaš ih je suspendirao i pokušat će im razvrgnuti ugovore jer su utakmicu Istre i Dinama gledali s BBB-ima uz južnu tribinu.

"Oni su se veselili pogocima Ćorića i Soudanija, oni su se veselili pobjedi Dinama, s tamo nekim potpuno stranim ljudima na južnoj tribini Drosine i tako pljunuli u lice klubu, navijačima i svojim suigračima, kako juniorskim tako i seniorskim.

Nakon reakcije KN Demoni Pula o tome događaju, iz kluba dobivamo pozitivnu reakciju o tome kako ta dva igrača nikad više neće nastupiti za NK Istru 1961.

"Možda nismo 'velik' klub kao Dinamo, možda nemamo rezultate kao Dinamo, ali i dalje imamo svoj ponos i identitet kluba", objavili su navijači Istre Demoni na Facebook-stranici.

>> Soudani najbolji strijelac afričkih kvalifikacija

Komentara 21

DU
Deleted user
11:16 07.09.2016.

Kad su Demoni ovaklo principijelni i kada im toliko smeta Dinamo,onda isto tako očekujem od njih da napišu javni proglas i da od uprave zatraže da se odreknu milijun kuna koje su dobili i ove i prošle godine zahvaljujući Dinamovom ulasku u Ligu prvaka.To predlażem i Torcidi.Ako imate obraza učiniće to! Ali,to su teški oportunisti i beskičmenjaci!Dinamo je dobar kada dobiješ milijun kuna zahvaljujući njemu,dobar je kada diże koeficijent hnl jer tako raste i vrijednost lige,igrači se bolje prodaju itd.Dobar je kada od Istre koja je na aparatima kupi Jeżinu,Radonjića,Pamića koji mu gotovo i ne trebaju ,ali pomogne Istru da ne bankrotira a onda opet te igrače posudi besplatno u isti klub da nebi ispali iz lige.To Demonima ne smeta!Ne smeta im ni što im je bivši kapetan Tomić navijač Dinama sa tetoviranim Dinamovim obilježjima.Ne smeta ni Torcidi milijun zbog Dinama i prodaja Andrijaševića da prežive,ni Kohorti prodaja Barišića i sličnih amatera da ih se spasi od propasti,ni Armadi 8 Dinamovih igrača koji su došli za kikiriki i tako svaki klub u hnl.Inače Dinamo se pljuje na svakom stadionu,a isti taj Dinamo da ne kupuje razne poluigrače i na drugi način financijaski ne pomaže više od pola lige ,svi bi bankrotirali,ali eto Dinamo je mafija,kupuje suce i utakmice u poštenoj hrvatskoj ligi a u Euro ligama desetak godina skuplja bodove,diže rejting,proizvodi grače.Zatvoriti pipu i neka svi bankrotiraju i neka se glođu međusobno u besparici kad je Dinamo toliki trn u oku orjuni!

ZO
zoom
11:35 07.09.2016.

znači klinci su u svoje slobodno vrijeme navijali na tribini za klub za koji navijaju od malih nogu, a huligani im zbog toga prijete i tjeraju ih iz istre?!? jadno!

DU
Deleted user
12:03 07.09.2016.

Pa to su još djeca. Djeci je lako dati otkaz. Što bi se dogodilo kad bi svi oni koji rade u hrvatskim institucijama, a navijaju za Zvezdu ili reprezentaciju Srbije, dobili otkaze? Samozvani antifašisti opet pokazuju svoju snošljivost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije