Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED ZBOG ODLUKE

Novi albanski dron letio iznad sjedišta Uefe

Albanija dron
Foto: Printscreen Youtube
02.11.2014.
u 23:18

Albanci su skandirali protiv Srbije i krovne europske nogometne organizacije, a zatim su u jednom trenutku pustili i novi dron s albanskom zastavom.

Tisuću Albanaca okupilo se u Nyonu gdje su prosvjedovali zbog Uefine odluke da prekinutu utakmicu Srbija-Albanija registrira službenim rezultatom 3:0 za Srbiju.

Albanci su skandirali protiv Srbije i krovne europske nogometne organizacije, a zatim su u jednom trenutku pustili i novi dron s albanskom zastavom.

>> Pronađen dron s utakmice: 'Albanci su htjeli izazvati nerede'

>> 'Nećemo dopustiti da se Srbi, koji su izvršili nasilje, prikazuju kao žrtve!'

Komentara 4

MN
Mar....nac
00:26 03.11.2014.

Odluka UEFE je sramotna....Fuj

Avatar comandante
comandante
08:00 03.11.2014.

lagano deportacija za ovakve priredbe pa neka se dolje igraju sa drončićima ako imaju baterije dolje

AY
ayala
08:37 03.11.2014.

zavirite nekad i u srbijanske medije i pogledajte sta oni govore. sportska emisija kod Adjusa. pola srbije misli da su to napravili fudbalski savez srbije sa odredenim visokim funkcionerima jer nemaju bas nikakve dokaze za dron.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije