Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor albanaca:

'Nećemo dopustiti da se Srbi, koji su izvršili nasilje, prikazuju kao žrtve!'

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
16.10.2014.
u 13:45

Albanska se zastava smatra provokacijom, ali to je jedina zastava koju imamo, poručuju iz saveza.

Nakon što se o prekidu utakmice između Srbije i Albanije oglasila Uefa najavivši disciplinski postupak protiv obiju reprezentacija, oglasio se i Srbijanski nogometni savez, a svoje viđenje iznijeli su i Albanci.

– S posjekotinama, modricama i krvavim glavama, albanska je reprezentacija razumljivo bila potresena i nije bila u stanju igrati ovako lijepu igru u ovako ružnoj situaciji. Mediji u Srbiji pokušavaju okriviti naše dečke i izmišljaju priče, čak i o uhićenju premijerova brata. Obeshrabrujuće je čitati priopćenje Nogometnog saveza Srbije, koji ne prihvaća odgovornost za neuspjelu organizaciju susreta. Srpska strana ne osuđuje nasilje, ekstremizam i rasizam, ona ga brani – navodi se, između ostalog, u priopćenju Albanskog nogometnog saveza te se dodaje:

– Bespilotna letjelica jedini je način za isticanje nacionalnih boja u u agresivnom, neprijateljskom okruženju, a u tom trenutku kaos je trajao već 40 minuta. Albanska se zastava smatra provokacijom, ali to je jedina zastava koju imamo. Zbog istine i zbog pravde, ne želimo i nećemo dopustiti da se oni koji su izvršili nasilje nad nogometom prikazuju kao žrtve.

>>'Pokretači akcije sa zastavom Albanije, kad smo se čuli, već su ušli u Hrvatsku'

>>Platini: Zamislite da je u dronu umjesto zastave bila bomba!

>>Pronađen dron s utakmice: 'Albanci su htjeli izazvati nerede'

Komentara 29

SE
sestrićna
13:59 16.10.2014.

srbija preko fancuske i predsjednika fife platinia sad pokušava optužiti albance..stara srpska politička igra..

DU
Deleted user
14:01 16.10.2014.

Znacete pravu istinu do Cetvrtka,a mi je mnogi vec znamo,jer smo to osjetili branec naseg nogometasa Simunica,koji je takodjer mozda bijo u pravu s nasim prasatrim pozdravom,ali svi znamo kako je to na kraju zavrsilo……….

DO
DonQuijote
14:32 16.10.2014.

Glumljenje žrtve je karakteristično za srbe kroz čitavu njihovu povijest. Posljednji primjer smo i mi ovdje iskusili. Četiri su godine palili, klali, silovali po Hrvatskoj a danas glume žrtve Oluje. Na ovoj utakmici su pokazali neviđen primitivizam i bez imaloo obraza i stida ONI glume žrtve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije