Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO SU SVI ČEKALI

Novak Đoković ovom je fotografijom oduševio navijače i poslao snažnu poruku

Đoković
Foto: Twitter
10.03.2018.
u 22:15

- Vaš čovjek se vraća (pokretljiviji nego ikad). Idemo - napisao je Đoković na Twitteru i izazvao oduševljenje svojih navijača.

Novak Đoković nakon velikih zdravstvenih problema konačno se vraća tenisu. Nekad najbolji igrač svijeta nedavno je operirao desni lakat i nastupit će na ATP turniru Masters 1000 serije u Indian Wellsu.

- Vaš čovjek se vraća (pokretljiviji nego ikad). Idemo - napisao je Đoković na Twitteru i izazvao oduševljenje svojih navijača.

Đoković je postavljen za 10. nositelja turnira, u prvom je kolu bio slobodan, a protivnik u drugom će mu biti Japanac Taro Daniel. Srbijanski tenisač sada bi konačno trebao biti zdrav i spreman te pokazati može li se vratiti u vrh. Trenutno je 13. igrač svijeta.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić u prvom je kolu Indian Wallesa bio slobodan, dok će u drugom igrati protiv Mađara Martona Fucsovicsa, 65. na svijetu. Borna Ćorić će svoj meč 2. kola igrati protiv Španjolca Alberta Ramos-Vinolasa.

Komentara 31

BB
bbboriginal1968
03:01 11.03.2018.

...onaj koji je rekao Hrvati, srbi ... sve je to meni isto ... in your wildest dream!

DU
Deleted user
19:40 11.03.2018.

Uglavnom osećam se dobro sve do testiranja ako krenu prebacujem bol na levi lakat desni posto sumnjiv.

DU
Deleted user
23:51 11.03.2018.

Taro!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije