Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indian Wells

Petra Martić prvi put u 3. kolu, Marin Čilić doznao suparnika

Petra Martić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
10.03.2018.
u 08:57

Čilić i Fucsovics će meč 2. kola u Indian Wellsu igrati u nedjelju, a to će biti njihov drugi dvoboj

Hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA - 51.) po prvi put u karijeri probila se do 3. kola na WTA turniru u Indian Wellsu, nakon što je u 2. kolu nadigrala Čehinju Barboru Strycovu (WTA - 25.) sa 7-5, 6-4 nakon jednog sata i 55 minuta igre.

Naša je tenisačica tako izborila drugu pobjedu u trećem međusobnom dvoboju protiv češke igračice. Prvi put je bila bolja od nje na US Openu 2011. godine.

Petra Martić
1/9

Martić će u nedjelju za mjesto u osmini finala igrati protiv aktualne pobjednice Roland Garrosa Latvijke Jelene Ostapenko koja je bila bolja od Švicarke Belinde Benčić sa 6:4, 3:6, 6:1.

A najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je kao 2. nositelj ATP turnira Masters 1000 serije u Indian Wellsu bio slobodan u 1. kolu, u petak je saznao da će u 2. kolu igrati protiv Mađara Martona Fucsovicsa (ATP - 65.) koji je sa 7-6 (3), 6-1 nadigrao Srbina Viktora Troickog (ATP - 68.) i tako stigao do svoje prve pobjede na turnirima Masters 1000 serije.

Čilić i Fucsovics će meč 2. kola u Indian Wellsu igrati u nedjelju, a to će biti njihov drugi dvoboj. U prvom, odigranom u četvrtfinalu prošlogodišnjeg turnira u Baselu, naš je tenisač pobijedio tek u tie-breaku trećeg seta.

U subotu će svoj meč 2. kola protiv Španjolca Alberta Ramos-Vinolasa igrati Borna Ćorić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije