Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog 16 žutih kartona

Nizozemci i Španjolci dužni Fifi 25 tisuća franaka

Nizozemska
Reuters
03.08.2010.
u 18:44

Međunarodni nogometni savez kaznio je Španjolce i Nizozemce zbog manjka discipline u finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Nizozemci će tako zbog svojih devet žutih kartona te jednog crvenog morati platiti 15.000 švicarskih franaka, dok će Španjolci zbog pet žutih kartona platiti 10.000 franaka.

Fifin disciplinski kodeks kaže da savezi mogu biti novčano kažnjeni ako najmanje petorica njihovih igrača dobiju javnu opomenu u jednoj utakmici.

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:02 05.08.2010.

Nizozemci i Španjolci dužni Fifi 25 tisuća franaka a Hrvati začudo ništa jer na World Cupu u JAR-u nisu dobili nijedan karton osim onih kartona piva koje su dobili neki zalutali navijači...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije