Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV KANADE

Nevjerojatno, poslušajte kako je srpski komentator tugovao kod golova Hrvatske

Croatia and Canada - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F
Foto: Mohammad Karamali/DeFodi Images/
1/4
29.11.2022.
u 20:04

S druge strane, pogodak Kanađana proslavio je kao da sutra ne postoji. Naposljetku nije mogao biti zaodovoljan ishodom, jer su vatreni iskreirali sjajan preokret i zasluženo stigli do prve pobjede na SP-u.

Hrvatska reprezentacija nije najbolje ušla u susret Svjetskog prvenstva protiv Kanade, jer je suparnike već u 2. minuti u vodstvo doveo brzi Alphonso Davies. Vatreni su na kraju ipak uvjerljivo slavili s 4:1, što se jednom srpskom komentatoru baš i nije svidjelo. Naime, prenosio je utakmicu na Areni Sport i rani gol Kanađana proslavio kao da sutra ne postoji. Kao da Srbija igra u finalu Mundijala.

A onda je počeo 'kockasti' preokret. Andrej Kramarić izjednačio je u 36. i komentator 'potonuo'. Na njegov je gol reagirao potišteno, a jasno da mu se nije svidio ni pogodak za 2:1 kojeg je prije odlaska na odmor postigao Marko Livaja.

Kako je to zvučalo, možete poslušati OVDJE

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Standings provided by Sofascore

Komentara 7

PR
Propitivač
20:19 29.11.2022.

Sad će nas tužiti zbog duševnih boli.

BE
Berri
20:56 29.11.2022.

Nije to nevjerojatno! Zbog povijesnih činjenica apsolutno je normalno da Srbi ne vole nas, kao što i mi Hrvati ne volimo njih! Ok, ovo je možda generalizacija, no siguran sam da se mi međusobno ne volimo, tj. da barem 40 do 50 % ljudi i sove i s one strane Drine ne voli one druge . Da se razumijemo, ja Srbe ne mrzim, ali ako Srbin ne poštuje Lijepu našu, i provocira, onda je moja zadaća da sve zakonito poduzmem kako bi ga naučili pameti. Tako je bilo u Oluji i tako će biti uvijek. Borjan je dobio ono što je zaslužio, a FIFA može istraživati do Božića.

Avatar Tombstone
Tombstone
21:59 29.11.2022.

Kaj je tu nevjerovatno? Pa svi znaju da se medjusobno mrzimo osim izgleda vecernjaka I net.hr-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije