Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon finala EL

Neredi Ajaxovih huligana: Bacali stolice na igralište, palili baklje...

Ajaxovi huligani
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
24.05.2017.
u 23:34

Ajaxovi navijači i uoči utakmice sudjelovali u nekoliko incidenata pa su se tako i fotografirali s otetim transparentima suparnika iz Manchestera.

Ajax je nakon 21 godine ponovno igrao u finalu europskog natjecanja, no nije uspio svojiti trofej pobjednika Europske lige protiv Manchester Uniteda (2:0). Crveni vragovi slavili su pogocima Pogbe i Mhitarjana, a razočaranju nizozemskih navijača nije bilo kraja.

Nakon što je slovenski sudac Skomina označio kraj utakmice iskalili su se na stolicama Friends Arene u švedskoj Solni. Trgali su ih i bacali na igralište te na djelatnike iz osiguranja. 

 

 

A tijekom utakmice na tribinama na kojima se okupilo oko 50 tisuća gledatelja priredili su i bakljadu.

Dodajmo i kako su Ajaxovi navijači i uoči utakmice sudjelovali u nekoliko incidenata pa su se tako i fotografirali s otetim transparentima suparnika iz Manchestera.

Ajaxovi huligani
1/19

Komentara 1

IL
ilijan
00:31 25.05.2017.

Dobro da nisu bombe bacali, kakve tamo sve ima gamadi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije