Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZRIJEŠEN DUŽNOSTI

Nenad Bjelica više nije trener Spezije, dobio je otkaz!

Nenad Bjelica
Marko Lukunić/PIXSELL
21.11.2015.
u 19:37

'Klub se hrvatskom treneru želi zahvaliti za sve što je učinio, za neiscrpnu predanost i prikazani profesionalizam, te mu želi najveću sreću u nastavku karijere.'

Nenad Bjelica je nakon godinu u pol suradnje sa Spezijom dobio otkaz, a tome su kumovala tri uzastopna poraza u domaćem prvenstvu. Njegova momčad nije slavila u posljednjih sedam kola.

Spezia je u subotu poražena s 1:0 na gostovanju kod Novare, a nekoliko sati nakon utakmice klub se hrvatskom treneru zahvalio na suradnji te mu je poželio svu sreću u nastavku karijere.

- Gospodin Nenad Bjelica je razriješen s dužnosti glavnog trenera prve momčadi. Klub se hrvatskom treneru želi zahvaliti za sve što je učinio, za neiscrpnu predanost i prikazani profesionalizam, te mu želi najveću sreću u nastavku karijere - objavio je klub na svojim službenim stranicama.

Bjelica je Speziju vodio u 60 utakmica, a na klupu je stigao u lipnju 2014. godine. U karijeri je vodio još i četiri austrijska kluba - Austriju iz Beča, WAC - St. Andräu, Lustenau i Kärnten.

>> Uspješni Nenad Bjelica kandidira za preuzimanje reprezentacije

Komentara 6

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:56 21.11.2015.

ha ha ha... a vi novinarčići ste ga kovali u zvijezde..... proglašavali ste tu trenersku prevaru i blefera glavnim kandidatom za izbornika, i to sve na temelju jedne pobjede na Dinamom koji je tada vodio Kljuno Jurčić.... Prestrašno. Poderite novinarskee diplome ako ih imate.... pogotovo športski novinarčići

BA
baranjac9
22:11 21.11.2015.

nadam se da će se Bjelica jednom vratiti u grad na dravi i voditi bijelo plave

KL
kliksi
05:04 22.11.2015.

Prebahat mi je ovaj Bjelica...austrijska liga i nije nesto super jaka liga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije